6e verdieping Le Mirage Vliegend Hertlaan 39 Utrecht The Netherlands 05-07-2018 14:00 - 18:30

CM Inspires: Designing Customer Experience

Als je jouw klanten ook in de toekomst aan je merk wil binden, is het essentieel om de customer journey te managen. Tijdens deze editie van ‘CM Inspires: Designing Customer Experience’ hoor je hoe je de klantervaring kunt verbeteren en uiteindelijk verwachtingen kunt overtreffen.

Zorg dat je bij onze volgende CM Inspires op 5 juli bent!
Een evenement waarin wij onze passie en expertise over mobiel met je delen. Naast onze eigen CEO en CTO hebben wij ook topspreker Ronald Velten, IBM Europe, uitgenodigd om ons mee te nemen in de laatste ontwikkelingen rondom IBM Watson. Be part of it!

Programma

14:00 Ontvangst
14:30 Kick-off CM Inspires
14:40 IBM Watson - Ronald Velten

Marketing & Communications Director IBM Europe
Als Marketing & Communications Director is Ronald verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de channel- en ecosysteem strategie voor IBM in Europa. Marketingtransformatie, prestatieverbetering en digitale innovatie staan hierin centraal. Zijn energie, ervaring en soms controversiële visie maken hem tot een inspirerende spreker.

15:25 From zero to hero: continue interactie met je klant - Jan Saan

Jan presenteert een duidelijke visie op de huidige benadering in klantinteractie bij bedrijven, waarbij continue interactie via het juiste kanaal en op het juiste tijdstip de hoofdrol speelt. In deze praktische sessie geeft hij voorbeelden van ‘next generation messaging’ en klantinteractie bij grote bedrijven en startups uit Silicon Valley.

16:00 Break
16:20 Doe wat je leuk vindt, goed kan én draag wat bij - Jeroen van Glabbeek

CEO CM.com
Jeroen van Glabbeek is oprichter en CEO van CM.com en is internationaal actief op het gebied van mobile messaging, payments, voice, apps en ticketing. Met zijn onmiskenbare enthousiasme laat hij zien wat zijn visie op ondernemen en een gezonde interne cultuur betekent voor de klantervaring.

16:50 Interactieve ronde tafel sessie

In deze sessie wordt de zojuist opgedane kennis getoetst aan de huidige situatie in jouw bedrijf en leer je hoe dit aangepakt wordt bij andere vooraanstaande bedrijven in de zaal.

17:05 CM.com platform feature update - Jan-Willem van Vugt

Strategic Partner Manager CM.com
Jan-Willem is Partner manager bij CM en ontwikkelt samen met software partners geïntegreerde toepassingen in veel gebruikte software platformen.Tijdens CM Inspires Utrecht deelt Jan-Willem in een hoog tempo de nieuwste innovaties van CM en laat hij zien hoe je direct aan de slag kunt met het optimaliseren van de klant beleving.

17:20 Drinks
Ronald Velten

Ronald Velten

Marketing & Communications Director

Als Marketing & Communications Director is Ronald verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de channel- en ecosysteem strategie voor IBM in Europa. Marketingtransformatie, prestatieverbetering en digitale innovatie staan hierin centraal.

Jan-Willem van Vugt

Jan-Willem van Vugt

Strategic Partner Manager

Jan-Willem is Partner manager bij CM en ontwikkelt samen met software partners geïntegreerde toepassingen in veel gebruikte software platformen.

Jan Saan

Jan Saan

CTO

Jan is CTO bij CM Groep. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring op ICT-gebied en is gespecialiseerd in het integreren van mobiele technologieën in bestaande omgevingen. Bij eerdere overnames was hij de leidinggevende coördinator voor alle transitiediensten.

Jeroen van Glabbeek

Jeroen van Glabbeek

CEO

Jeroen is CEO van CM Groep en richtte CM Groep samen met Gilbert Gooijers op in 1999. Hij won in de loop der jaren verschillende internationale prijzen voor CM, waaronder de Red Herring Europe Award en de European Business Award.

Registreren

Wil jij graag bij deze editie van ‘CM Inspires: Designing Customer Experience’ aanwezig zijn?
Meld je dan nu aan voor slechts €195*.

* Gratis toegang voor CM.com klanten met gebruik van kortingscode welke per mail is toegestuurd.

CM Inspires: Designing Customer Experience

05-Jul-2018

14:00 - 18:30

6e verdieping Le Mirage

Vliegend Hertlaan 39

Utrecht, The Netherlands

CM Inspires

6e verdieping Le Mirage
Vliegend Hertlaan 39
Utrecht, The Netherlands

Contact

Neem voor vragen of meer informatie contact op met het CM Events Team.

10 + 9 =